top of page
Two Senses restoranas

DIENOS PIETŪS

Gruodžio 4 d. dienos pietų  bufetas

11:30-13:00

SALOTOS

Marinuotų ir šviežių daržovių asortimentas
Burokėlių salotos su skrudintais riešutais
Įvairiaspalvių kopūstų, abrikosų ir kalendrų salotos
Rytietiškai morkos su čili, imbieru ir sezamais
Lapinės daržovių salotos su feta ir juodosiomis pupelėmis
Gaivios salotos su kaliaropėmis, agurkais ir žolelių užpilu

SRIUBA
Minestrone daržovių sriuba

PAGRINDINIAI PATIEKALAI
Jūros lydeka su ratatouille ir citrininiu padažu
Vištienos kepsneliai su teriyaki ir daržovėmis
Keptos bulvės su česnakais ir rozmarinais
Šparaginės pupelės su morkytėmis
Žiediniai kopūstai su pievagrybiais
Grikių salotos su saulėgrąžomis

DESERTAI | GĖRIMAI
Dienos desertas | Vaisiai
Arbata | Kava | Sultys | Stalo vanduo su citrusais

15 Eur 

Two Senses dienos pietus
Two Senses dienos pietus
L23_2634.jpg
Two Senses dienos pietūs
Two Senses restoranas, bufetas
bottom of page