top of page

LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

LAPKRIČIO 4-10 D.

Gurmaniška tradicija tapęs ir jau keturioliktus metus organizuojamas Gastronomijos savaitės festivalis skelbia 75 restoranų dalyvių sąrašą. Festivalio tema „Lietuviški skoniai“ įkvėpė restoranų šefus laviruoti tarp tradicijų bei modernios technikos ir taip sukurti ne vieną unikalų, netikėtą skonių derinį.

TWO SENSES MENIU

Grikiai | Purentas grybų sviestas | Kalendra

***

Deginta skumbrė ir kadagiai

Rugiai | Raudonieji svogūnai | Fermentuoti agurkai | Žalieji obuoliai | Burokėliai | Grietinė | Krienai | Daigai

***

Lietuvos miškų elnienos nugarinė

Savojos kopūstų ir speltos balandėlis | Salierų kremas |  Rūkytas keptas burokėlis | Kreminis baravykų padažas

***

Naminis medaus pyragėlis

Svarainių želė | Ledai | Medaus trupiniai

____

Kaina asmeniui - 30 Eur

Rezervacijos:  +370 640 25879

Radisson Kaunas_2023_June_00002_BW.jpg
Lietuvos gastronomijos savaitė
Gastronomijos savaitė
Radisson Kaunas_2023_June_00001_edited.jpg
L23_2657.jpg
L23_2634.jpg
bottom of page